Волинь Новини

Луцькі блогерки поділилися своїми історіями та «зняли маски». Фото

У п’ятницю, 16 квітня, PASSAGE INTERDIT вкотре зібрав прогресивних та цікавих людей на заході EVENT CONCENTRATE під назвою «Без стереотипів», – пише spacemag.

Спікерками заходу стали відомі лучанки:

Іванка Гончарук – засновниця бренду одягу @ladna.wear та @vidchyvay.event.agency.

Анастасія Балабаш – блогерка, модель та амбасадорка @nomer1salon @mr.scrubber  @mandarin_language_club  @ruda_dress  та @spacemag.com.ua . 

Ірина Дяченко – викладачка @id21.salon,  засновниця @krapka_studio художниця, блогерка та чудова мама.

EVENT CONCENTRATE
EVENT CONCENTRATE
EVENT CONCENTRATE

ДОВІДКА: EVENT CONCENTRATE – це освітня івент-платформа, яка об’єднує усіх охочих рухатись вперед, розвиватись, ставати кращими щодня. Головна мета EVENT CONCENTRATE – розвинути місто та апгрейднути лучан. Показати їм, наскільки цікавим, активним, різнобарвним може бути наше життя і спонукати їх рухатись у цьому нестримному потоці змін разом.

Тема івенту невипадкова. Адже сьогодні красива картинка в інстаграмі та розповіді про «успішний успіх» змушує нас комплексувати, сумніватись у своїй зовнішності, у своєму виборі та занурюватись у тривогу, апатію та депресивний стан. Відомі лучанки розповіли власні історії – іноді складні та аб’юзивні, часом тривожні й депресивні, історії, які надихають, наповнюють енергією та ресурсом.

EVENT CONCENTRATE
EVENT CONCENTRATE

Марія Семенова, засновниця івент-платформи EVENT CONCENTRATE, зазначила, що івент перевершив усі очікування, люди дуже критично поставились до теми з блогерством, вони боялись і не знали чого очікувати від такого заходу.

«Більшість очікувала, мабуть, рекламний контент. Але ні ! Під час перерви до мене підходили люди і говорили «Машо, давай більше!», «Нам мало!», «Ми хочемо ще!» Я зрозуміла, що все добре і ми рухаємось у правильному напрямку. Я бачила як люди зацікавились цією темою, як всі співпереживали нашим спікеркам. А те, що під час івенту у нас зникло світло, зблизило нас ще більше», – зазначає Марія.

EVENT CONCENTRATE

Іванна Гончарук розповідала про те, що несе за собою полігамність 21століття та яким насправді є масштаб особистості.

Анастасія Балабаш поділилась власним досвідом та історією, яка доводить, що за інстаграм-картинкою завжди є реальне життя з проблемами, переживаннями та щирими емоціями.

EVENT CONCENTRATE
EVENT CONCENTRATE

Ірина Дяченко ділилась секретами інстаграм-аскезу та розповідала, чому колишніх блогерів не буває. Окрім того, блогерка розповіла про основні правила ведення соціальних мереж у контексті бізнесу.

EVENT CONCENTRATE
EVENT CONCENTRATE

Також спікерки поділились своїми враженнями від івенту.

«Так багато емоцій! Я дуже хвилювалася насправді. Можливо, хтось сприйме мою історію, а може, і ні. Однак я знаю, що є «мої люди», які точно розділять мої переживання. А це найбільша цінність! Якби була можливість поділитися ще раз своєю історію, я обов’язково зробила б це. Мене заряджає ця атмосфера та енергетика людей, які на мене дивляться, які мене слухають, які знаходять у моїх словах та емоціях щось подібне. Тому я відкрита до нових подій!», – розповідає Анастасія.

EVENT CONCENTRATE

Ірина Дяченко зняла усі маски та розповіла про безліч варіантів для оптимізації та покращення комунікації з людьми.

EVENT CONCENTRATE

«Сьогодні ми більше говорили про роботу над собою, а не про блогерів. Мені дуже сподобалась концепція заходу, відповідальність організаторів, вдячна авдиторія і взагалі сама атмосфера сприяла не лише класній комунікації», – поділилась своїми вражіннями Ірина.

EVENT CONCENTRATE
EVENT CONCENTRATE

Наприкінці івенту всіх учасників чекали цікави приємні призи від партнерів заходу:

@nomer1salon 

@ruda_dress 

@id21.salon

@fabrica.indecor_lutsk 

@mandarin_language_club

EVENT CONCENTRATE
EVENT CONCENTRATE
EVENT CONCENTRATE
EVENT CONCENTRATE

Уже 23 квітня EVENT CONCENTRATE організовує івент «HUMAN DESIGN 2.0», де Ольга Клімович активує вашу творчість, ініціативність й лідерство та розкриє ваші приховані бізнес-таланти. Слідкуйте за соцмережами, щоб першими бути в курсі новин.

INSTAGRAM: @eventconcentrate

EVENT CONCENTRATE

Як відбувався захід – дивіться на фото.

Leave a Comment