Новини

Напавший в поїзді на журналістку ґвалтівник помер, не дочекавшись суду: перші деталі

Віталій Рудзько, який в ніч з 31 липня на 1 серпня 2020-го намагався зґвалтувати журналістку Анастасію Лугову в поїзді “Укрзалізниці”, помер 13 квітня.

Про це постраждала жінка написала в своєму Instagram-акаунті.

За її словами, останнє судове засідання, призначене на 14 квітня, перенесено у зв’язку зі смертю обвинуваченого. Попередньо повідомляється, що в нього був рак мозку.

Дівчина, яку обвинувачений намагався зґвалтувати на очах у маленького сина, каже, що весь цей час жила в страху, але тепер “страх помер разом з ґвалтівником”.

“Суд перенесли у зв’язку зі смертю обвинуваченого. Нам повідомили, що Рудзько Віталій помер 13 квітня. Не буду надто емоційною, але хочу сказати, що страх, в якому я жила весь цей час; переживала, що буде, коли Рудзько вийде; чи знайде він мене, як далі жити… Так ось – цей страх помер разом з ним!” – розповіла Лугова.

Проте, справа залишається відкритою. Адже Анастасія судиться ще й з “Укрзалізницею”, яка не змогла забезпечити її безпеку.

“Ми будемо відстоювати в суді свої права, тому що за те, що сталося, повинен нести відповідальність не тільки він. У цій ситуації є ще багато питань і претензій до цілої системи, яка не здатна забезпечити безпеку пасажирів”, – зазначила вона.

Наступне засідання призначене на 19 травня.

Напавший в поїзді на журналістку "Інтера" ґвалтівник помер, не дочекавшись суду: перші деталі

Фото: Анастасія Лугова (instagram.com/nastyalugova)

Leave a Comment