Волинь Новини

Щиро дякую Вам за допомогу та добре слово!”, – на Волині продовжують збирати гроші для онкохворої Наталії Близнюк

Наталія Близнюк– волинянка, яка бореться за своє життя. Вочевидь, чимало хто не знає її історії. Утім, одного дня, вона дізналася про свій діагноз – рак. Незважаючи на біль, Наталка– весела дівчина, яка має привітне обличчя, що випромінюває оптимізм, щирість, відкритість, та непідвладну стійкість духу.

 

“Доброго вечора мої любі друзі, я продовжую лікування, капають кров тромбомасу, п’ю ліки, (хімії поки не капають) сьогодні зняли шви! Щиро дякую Вам за підтримку, допомогу, добре слово! Хай береже вас Бог і вашу сім’ю! 🙏🙏🙏🙏🙏🙏Мені і далі потрібні донори крові, 3+ чоловіки які не хворіли на ковід! Жінки не підходять!”, – зазначає Наталія Близнюк у власній сторінці у Facebook.

Проте, підступна недуга не припиняє залишати молодий організм дівчини. Отож, Наталія потребує дороговартісного лікування.  Про це повідомила небайдужа волинянка Юлія Вербіцька у власній сторінці в cоцмережі Facebook.

“Шановнi друзi, звертаюся до всiх небайдужих з проханням допомогти фiнансово донцi моїх хороших знайомих. 27 – рiчна дiвчина страждае страшним недугом – гостра монобласна лейкемiя. Лiкування дуже дорого обходиться батькам. Кожна надiслана гривня буде урахована. Також потрiбнi донори чоловiки (3+) на тромбомасу. Особисто вiд себе буду вдячна за будь-яку допомогу”, – йдеться у дописі.

Усі, хто має змогу та бажання долучитися до одужання Наталки, можуть допомогти фінансово, переказавши кошти за реквізитами:

 

5168757360922530 – Близнюк Наталія Вікторівна
Тел. мами: 0969632477, 0506123964 – Близнюк Валентина Василівна


Leave a Comment