Новини

У літаку МАУ побили жінку з дитиною

На борту авіалайнера МАУ стався скандал. Жінку з дитиною спочатку побили, а потім попросили “заспокоїтися”. Про це постраждала розповіла в інтерв’ю сайту Global Village, передає “Апостроф”.

Жінка та її маленька дитина летіли чартерним рейсом Хургада-Київ. Авіалайнер компанії МАУ віз відпочивальників додому з Єгипту і йшов на зниження. У цей момент нічого не віщувало біди. За словами постраждалої, велика частина пасажирів в дорозі міцно спали, як і її сім’я. Коли повітряне судно наблизилося до Борисполю, хвилин за 20 до посадки її син Михайло прокинувся і заплакав від болю у вухах. Плач дитини розлютила жінку 35-40 років, яка сиділа за два ряди перед постраждалої.

Постраждала намагалася заспокоїти свою дитину, але він продовжував плакати. Тоді жінка підійшла до постраждалої і струснула її сина за плече. Постраждалій ця жінка порекомендувала “закрити рот”. Після цього розгорівся справжній скандал, жінка не збиралася зупинятися.

Вже при виході з літака вона схопила потерпілу ззаду за волосся і почала бити по голові і ногою в таз, також вона потрапила в те місце, де у постраждалої раніше була травма. Все це супроводжувалося криками і нецензурними виразами.

Жінка продовжувала бити молоду маму прямо на очах її дитини. Коли неадекватну пасажирку відтягли, постраждала була у справжньому шоці, у неї все боліло. Після цього відпочивальниця схопила свою дитину і вибігла з літака.

Далі все, як у страшному сні, то у неї не хотіли брати свідчення, зняти побої виявилося теж проблематично, тому що був вихідний день.

Коли все ж зняти побої вдалося, виявилося, що у жінки всі ноги і таз в синцях. Їй порекомендували пройти обстеження на МРТ і КТ, тому що подібні травми небезпечні несподіваними наслідками. А найстрашніше, що в конфлікті міг постраждати малюк, який просто плакав.

За словами постраждалої, судове засідання у цій справі заплановане на травень 2021 року. При цьому, у жінки немає бажання забирати заяву в поліцію, вона хоче покарати людину, яка її побила. Відпочивальниця, яка летіла в Україну, каже, що дуже хоче, щоб її кривдниця відповіла за свій вчинок згідно із законом.

Leave a Comment