Важливо Волинь Новини

У Луцьку затримали під кайфом водія Subaru. Фото

У Луцьку на вулиці Воїнів-афганців затримали водія автомобіля Subaru Forester з ознаками алкогольного сп’яніння. Пізніше з’ясувалося, що керманич алкоголю не вживав. Працівники поліції запідозрили, що він може перебувати під дією наркотичних речовин. Про це Інформаційному агенству Волинські Новини повідомили очевидці.

Інцидент трапився у неділю, 18 квітня, близько 19:00 навпроти магазину «Славутич».

Як розповіли у пресслужбі патрульної поліції Волині, 18 квітня вечірньої пори луцьким патрульним надійшло повідомлення від заявника, що у сторону гіпермаркету «Там-Там» на автомобілі Subaru Forester рухається водій у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння.

«Патрульні виявили вказаний автомобіль та зупинили на вулиці Воїнів-афганців. Керманич дійсно був не зовсім адекватний. Огляд на стан алкогольного сп’яніння показав результат, що водій не п’яний. Однак пройти огляд на стан наркотичного сп’яніння у медичному закладі чоловік відмовився», – інформують у поліції.

У результаті на водія склали адміністративний матеріал за статтею 130 КУпАП – «Керування особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції».

Leave a Comment