Важливо Волинь Новини

Стало відомо, чи справді вчителька у Луцьку цькувала школярів

Нещодавно, у місті Луцьк, вчителька загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 15 потрапила у гучний скандал. Інцидент у школі стався через викладачку, яка нібито неодноразово цькувала та била своїх учнів, і у дітей є аргументоване підтвердження.

Нагадаємо, у одній з інстаграм-спільнот з’явилося повідомлення, що нібито вчителька математики Лілія Володимирівна Волога змусила трьох дівчат роздягнутися майже догола, залишивши тільки білизну, –  пише “Конкурент”.

Відтак, школярі не розуміють, чому вчителька, яка буцімто принижує дітей, ще досі працює.

До слова, чимало лучан дискутували у соцмережі Instagram щодо поведінки педагога. Утім, думки різняться.

Журналістам Волинь infa вдалося поспілкуватися з начальницею управління освіти Луцької міської ради Зіновією Лещенко аби дізнатися, чи справді відбувалося цькування учнів у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 15.

“Як стало відомо, батьки написали спростування щодо подібної ситуації. Ми мали можливість поспілкуватися з директором та класним керівником, а також з дітьми. Тим паче, ситуацію прокоментувала й Лілія Володимирівна Волога. Як з’ясувалося, факти перебільшені та викривлені. Насправді, усе не так відбувалося.

Варто зазначити, що у батьків виникло чимало претензій щодо висвітлення неправдивої інформації, залучена ювенальна превенція.

Відтак, у батьків школярів жодних претензій щодо викладання Лілії Володимирівни – немає. До слова, вони і надалі мають бажання, аби жінка вчителювала у їхньому класі”, – зазначила Зіновія Лещенко.

 

 

 

 

Leave a Comment