Волинь Новини

У громаді на Волині посилили карантинні обмеження

На території Сереховичівської громади, до складу якої входять 11 сіл з 15 квітня по 22 квітня ввели додаткові карантинні обмеження. Відповідне рішення ухвалили на засіданні комісії питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Посилили карантинні обмеження у зв’язку зі стрімким поширенням коронавірусної інфекції COVID-19. Зокрема, підтвердженими випадками на території сіл Сереховичі, Комарове, Соколище, Підсинівка, з середніми та важкими наслідками перебігу хвороби.

Відповідно до рішення заклади загальної середньої освіти переводять на дистанційне навчання. Діяльність закладів культури, торговельних закладів та релігійних установ проводити в режимі встановлених норм карантинних заходів. Обов’язкове перебування у громадських місцях в індивідуальних засобах захисту, дотримуватись дистанції, кількість відвідувачів має бути в межах встановлених норм.

Забороняється вулична торгівля, проведення масових заходів. Особи, які хворіють на COVID-19, а також контактні особи мають в обов’язковому порядку дотримуватися умов самоізоляції.

Leave a Comment