Волинь Новини

Лучани пропонують створити новий тролейбусний маршрут з автономним ходом

У Луцьку просять запровадити новий тролейбусний маршрут № 18, що з’єднуватиме СКФ “Україна” з вулицею Львівська з використанням автономного ходу тролейбусів. Відповідну петицію розмістив Артур Довжик у Єдиній системі місцевих петицій.

Автор пропонує створити новий тролейбусний маршрут № 18, що курсуватиме у такому напрямку: СКФ “Україна” – АС-2 – Вулиця Гордіюк і в зворотньому напрямку Вулиця Гордіюк – АС-2 – СКФ “Україна”. Також Артур Довжик додав схему руху маршруту:

СКФ “Україна” – АС-2 – Вул. Гордіюк ( СКФ “Україна” – Львівська (АС-2) – Проспект Волі – Автозавод – Дитяча лікарня – Вул. Гордіюк).

Вул. Гордіюк – АС-2 – СКФ “Україна” (Вул. Гордіюк – Там Там – ЦУМ – Братський міст – Львівська (АС-2) – СКФ “Україна”).

«Впевнений, що цей маршрут буде корисним, бо лучани матимуть змогу доїхати з ДПЗ на вулицю Львівську, оскільки рух тролейбусів туди – проблематичний і звідти курсують тільки тролейбуси № 4 та 4а. Також ним можна доїхати в центр або ж на ж/д вокзал», – розповів Артур Довжик та зазначив, що маршрут №18 буде з використанням автономного ходу тролейбусів, завдяки чому не треба добудовувати контактну мережу по вулиці Європейській.

«Запровадження нового тролейбусного маршруту буде значним полегшенням для жителів міста», – підсумував автор петиції.

До кінця збору підписів залишилося 13 днів. Підписати відповідну петицію можна тут.

Leave a Comment