Новини

Помер відомий український радіоведучий

На початку квітня 68-річний Ігор Мосесов потрапив до лікарні з захворюванням серця

У ніч на 13 квітня після тривалої хвороби помер львівський радіоведучий Ігор Мосесов. Він помер у лікарні, куди потрапив на початку квітня. Про це повідомили на радіо «Львівська Хвиля», де працював ведучий.

«Щиро співчуваємо дружині, рідним та друзям Ігоря. Час і місце прощання з Ігорем Мосєсовим буде відоме пізніше. Щойно будуть достовірні дані – дамо знати», – йдеться у повідомленні радіо «Львівська Хвиля».

Причина смерті наразі не відома, втім 6 квітня 68-річний Ігор Мосесов написав на своїй сторінці у Facebook, що змушений лягти у лікарню із захворюванням серця. Того ж дня колеги Ігоря оголосили про збір коштів на його лікування.

Буквально кілька днів тому, 10 квітня, помер його брат-близнюк Сергій Масесов, бас-гітарист, який працював разом з відомим гуртом «Ватра».

Співчуття з приводу смерті Ігоря Масесова від імені громади міста висловив мер Львова. «Дуже сумно, коли відходять такі фахові люди. Щирі співчуття близьким та колективу пана Ігоря», – сказав Андрій Садовий.

Ігор Мосесов народився 3 вересня 1952 року у Львові. Майже 30 років він працював ведучим програм «Jazz Pro» і «Музика з шухлядок і не тільки» на радіо «Львівська Хвиля». У Ігоря Мосесова залишилася дружина і донька.

Leave a Comment