Волинь Новини

Оргії у багатоповерхівці на Волині: сусіди розповіли про жінку, яка тероризує увесь під’їзд. ФОТО 18+

У Володимирі-Волинському Волинської області мешканці багатоповерхівки застукали свою сусідку за секс утіхами безпосередньо у під’їзді будинку. Місцеві скаржаться, що через сусідку, яка веде аморальний спосіб життя, вони втратили спокій.

Про це ТСН.ua розповіла жителька будинку на вулиці Поліської Січі Ірина.

Інтернет-мережу збурили фото, коли двоє людей займаються сексом серед білого дня на сходовому майданчику у під’їзді. Учасницею цього процесу була сусідка Ірини.

“Це була 16 година дня. Я зайшла до під’їзду і почула характерні звуки, подумала, що може діти граються. Підіймаюся сходами – лежить пара і займається сексом. Нетвереза сусідка і якийсь незнайомий чоловік. Мені потрібно було пройти на 5 поверх. Довелося переступати через них. Я зробила зауваження, але вони далі своє роблять. Коли зайшла до себе в квартиру, в дверях застала доньку, яка хотіла вийти на вулицю. Я не дозволила. Сама ж вийшла знову, щоб подивитися, чи вони пішли. Ні, вони просто змінили позу. Тоді я зробила фото і пригрозила, що викликаю поліцію”, – розповідає ТСН.ua Ірина.

секс у під'їзді

Жінка говорить, що її сусідці близько 40 років, вона переїхала до їхнього будинку із західної України кілька років тому, квартиру вона успадкувала від батьків. У неї було двоє дітей: дівчинка і хлопчик. Одного разу діти через недогляд ледве не згоріли. Потім їх вилучили з родини і відправили в дитбудинок. Зараз вони мешкають у будинку сімейного типу.

секс у під'їзді

“Вона раніше такою не була. Діти були розумненькі, виховані, ввічливі. Вона вдягалася у чисте. А потім пішла у блуд. Постійно водить чоловіків у квартиру, пиячить на сходовому майданчику. Буває її кавалери справляють потреби у під’їзді, сплять у нас під дверима. У квартирі двері постійно відчинені. За борги все вимкнули”, – розповідає ТСН.ua сусідка.

Ірина говорить, що мешканці будинку неодноразово викликали поліцію, але жодних зрушень у поведінці сусідки немає. Штрафи, які їй виписують, вона не сплачує. Мешканці під’їзду “відпочивають”, коли їхня сусідка іноді “зникає”, як вона сама говорить “виходить заміж”. Куди звертатися далі, щоб вирішити проблеми з жінкою, сусіди не знають.

Leave a Comment