Волинь Новини

Велика пожежа на Волині. Фото

Пожежі виникали 10-го та 11-го квітня неподалік Володимира-Волинського та у селах Нововолинської, Поромівської і Зимнівської ТГ внаслідок необережного поводження з вогнем невстановлених осіб.

Про це повідомляють рятувальники Волинської області.

На гасіння лісововї пожежі неподалік Володимира-Волинського 10-го квітня виїжджали чергові варти рятувальники 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини м.Володимир-Волинський та 5-ї ДПРЧ м.Нововолинськ, а також два автомобілі служби 101 з числа резерву, команди місцевої пожежної охорони с.Овадне та військової частини А-1008.

Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Крім того, 10-11-го квітня пожежі сохотрав’я виникли: в селі Грибовиця, с. Тишковичі та с. Хренів (Нововолинська міська громада) на площі 0,7 га, 0,5 га та 1.5 га відповідно, у с. Космівка та с. Будятичі (Поромівська ОТГ) на площі 0,8 га та 1,5 га відповідно, на площах по 2 га поблизу с. Обеніжи та с. Охітники Турійської ОТГ, на площі 0,7 га поблизу с. Клепачів Луцької ОТГ, на площі 0,2 га біля с. Люблинець Люблинецької ОТГ, на площі 3 га біля с. Фалемичі Зимнівської ОТГ, на площі 0,09 га біля с. Римачі Вишнівської сільради, на площі 1,5 га біля с. Красів Горохівської ОТГ.

Пожежі трави, самосіву та чагарників виникли: в с. Смолярі на площі 2,5 га (Старовижівська ОТГ), на площі 2 га виникла в с. Цеперів на території Боратинської ОТГ, на площі 0,1 га біля с. Залазько Грудківського старостинського округу, на площі 0,05 га поблизу смт Ратне, на площі 1,5 га біля м. Камінь-Каширський в урочищі «Острови», на площі 0,3 га біля с. Гута Лісівська в урочищі «Сад» Лісівського старостинського округу Маневицької селищної ради, а також на площі 0,4 га поблизу м. Любомля.

Причина пожеж – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Загалом за період з 5-11 квітня підрозділами пожежно-рятувальної служби області здійснено 414 виїздів, з них 54 – на гасіння пожеж (28 пожеж трав’яного настилу на площі 28,42 га).

Leave a Comment