Новини

Бив, ґвалтував, пограбував і підпалив: волонтерка померла страшною смертю

12 квітня у будівлі по вул. Електрометалургів у Нікополі на Дніпропетровщині напали на 51-річну жінку. Від отриманих численних ушкоджень потерпіла померла у лікарні , не приходячи до тями.

За підозрою у злочині затримали 25-річного мешканця Нікопольського району, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

“Чоловікові оголосили про підозру в умисному вбивстві. Тривають слідчі дії. Інформація буде оновлюватися”, – розповіли в поліції.

Убита – волонтерка Анжела Мончинська, пише “Нікопольська правда” із посиланням на джерела в поліції.

Зазначається, що в будівлі на Електрометалургів працював підпільний гральний клуб. Загибла працювала там адміністратором. Підозрюваний – охоронцем. Він напав на жінку, зґвалтував, пограбував. А також забрав всі гроші з каси. Перед тим, як утекти, підпалив приміщення. Але не зміг вибратися з власної пастки і вчадів. Біля дверей його виявили співробітники охоронної фірми, які прибули на спрацювання сигналізації.

Анжела Мочинська зробила дуже багато для української армії. З самого початку війни разом з іншими волонтерами вона їздила на фронт, возила продукти і різні необхідні речі. Її дуже добре знали і поважали в ветеранському середовищі. Анжела нагороджена медаллю “За вірність українському народу”.

Leave a Comment