Важливо Волинь Новини

Підприємці перевозять контейнери з «Нового ринку» на «Центральний»

У Луцьку підприємці перевозять контейнери з «Нового ринку» назад на Центральний.

Про це «ВолиньUA» інформує власкор.

У Луцька підприємці перевозять торгові контейнери з «Нового ринку» назад до «Центрального ринку». Мова йде про територію, яку раніше орендував у міста Любомир Пахолко. Діло в тому, що запустити «Новий ринок» таки не вдалось, сьогодні там не має жвавих торгів, а власники землі вимагають кошти за місця не дивлячись на те, чи йде торгівля чи ні.

Підприємці розповідають, що попередньо самотужки і за свої кошти облаштовували місця під контейнери на «Новому ринку», перші місяці коштів за оренду не брали, але і торгів не було, і обіцяного луцькою владою транспортного сполучення не сталось. Нині, підприємці забирають свої контейнери і перевозять на парковку Центрального ринку.

Днями директор комунального підприємства “Луцькі ринки” Ігор Корольчук повідомив, щодня підприємців Центрального ринку шукають місце, правда не повідомив про чіткі терміни і коли ж знайдуть це місце.

Також лишається відкритим питання переносу електростанції, адже в “Волиньобленерго” заявили, що готові змінити місце перебування електростанції, міська влада має знайти нову земельну ділянку.

 

Leave a Comment