Волинь Новини

У Луцьку вандали понищили парк: там встановлять відеонагляд

У сквері «Дубовий гай» невідомі пошкодили лавки, позривали частину світлових опор, кабеля, ліхтарі та накидали сміття у річку

Реконструкцію провели нещодавно, де виклали бруківкою доріжки, встановили лавочки, смітнизони, зробили освітлення та дитячий майданчик. Цей парк є улюбленою зоною відпочинку місцевих мешканців.

Про це інформує департамент муніципальної варти Луцькради.

Частину світлових опор зірвали, обірвали кабеля та самі ліхтарі, пошкодили лавки, багато сміття у річці, сумнівні компанії там почали розпивати алкоголь, на що скаржаться мешканці.

8 квітня виявили, що частину світлових опор зірвали, обірвали кабеля та самі ліхтарі, пошкодили лавки, багато сміття у річці, сумнівні компанії там почали розпивати алкоголь, на що скаржаться мешканці.

Зважаючи на звернення громадян та депутата Євгенія Ткачука, департамент муніципальної варти розпочинає роботу у парку «Дубовий гай».

Інспектори «Групи Швидкого Реагування» будуть здійснювати відпрацювання та об’їзд території парку з метою дотримання правил благоустрою міста, паркування на зелених зонах та контролю за розведенням вогнищ.

Муніципали пишуть, що обстежели територію та передають в роботу документи для проєктування встановлення камер відеонагляду з метою запобігання актів вандалізму, пошкодження комунального майна та хуліганських дій в «Дубовому Гаї».

Встановлення відеокамер вплине на збереження комунального майна в парку та безпеці громадян, які відвідують його у вечірню пору доби, а також камери будуть завадою для осіб, які поширюють наркотичні засоби, роблячи відповідні «закладки» на території.

 

Leave a Comment