Новини

Трагедія на коліях: на Рівненщині втратив ноги. Відео

У Здолбунові чоловік потрапив під потяг. Він намагався передати пакунок своєму сину, який їхав у зону ООС. Але не втримався та впав під останній вагон. 

Про це повідомляє РАДІО ТРЕК з посиланням на ITV.

На коліях і досі видніються криваві сліди. Саме тут Павло потрапив під військовий потяг. Його син їхав до зони ООС. Батько вирішив передати хлопцю пакунок, коли поїзд рухався. Але не втримався та впав під останній вагон. Випадковим свідком цього стала Ірина.

Коли вже потяг проїхав, ми рушили і я повернула голову наліво і побачила, як з рельсів на ліктях виповзає чоловік. Я зрозуміла, я одна з перших побачила це все, вибігла з машини помітила, що за нами рухалась машина патрульної поліції, кинулась до них, – згадує свідок трагедії Ірина Коваль. 

Поліцейські Дмитро та Роман їхали з виклику. Зупинились на залізничному переїзді. Коли проїхав поїзд із військовою технікою, до них підбігла перелякана Ірина. Вона й вказала місце, де трапилась біда.

Повідомила, що на посадковій платформі 142 км чоловіку переїхали ноги. Цей чоловік, від нього не відчувалось ні запаху алкоголю, нічого, – розповідає Роман Демченко інспектор поліції.

Копи почали надавати потерпілому домедичну допомогу. Перев’язали кінцівки джгутом та намагались самотужки зупинити кровотечу.

Той свідок, який був біля нього, не міг додзвонитися на швидку. Оскільки вона знаходиться недалеко, ми вирішили побігти та повідомити лікарям та фельдшерам про те, що сталося.

Поліцейські пригадують, потерпілий Павло був при свідомості. Чоловік не кричав від болю, а просив, аби йому принесли води.

Я в нього все питав, де живе, скільки років, де син, як звати сина, на вільні теми я старався з ним розмовляти, щоб він не втратив свідомість.

Він розумів, питав, що в мене сталось чи є в мене ноги.

До лікарні медики їхали у супроводі поліції.

18 км подолали за 5 хвилин. Кажуть, час йшов на секунди.

Випадок дійсно дуже важкий, пацієнт поступив в стані травматичного шоку. Ампутовані дві кінцівки. Це треба віддати належне тій бригаді представників поліції, які там опинились, якби цього не сталось, він би міг вже не доїхати до обласної лікарні, – зауважив лікар анестезіолог Олександр Бачук. 

 

Павлу – 46 років. Працює на здолбунівському цементному заводі. Рідні щодня чергують біля реанімації.

Він мав, певно, передачу покласти на танк і не вийшло, – каже дружина потерпілого Валентина. 

Чоловік вже пережив одну операцію. Його стан стабільний, хоча і важкий, кажуть лікарі.

Рідні просять небайдужих допомогти коштами на лікування.

Реквізити картки:

5168 7551 1076 1554 Бусель Юлія (донька потерпілого)

 

Leave a Comment