Важливо Волинь Новини

Мер Луцьк пообіцяв скуповуватися на «Новому ринку»

Луцький міський голова Ігор Поліщук закликав лучан підтримати підприємців, які переїхали із Центрального ринку на «Новий», пообіцявши, що і сам, по-можливості, буде заїжджати на ринок і купувати речі, які йому будуть необхідні.

Про це інформував Луцький міський голова Ігор Поліщук під час традиційного щотижневого звіту 9 квітня.

Зі слів очільника міста, підприємці «Нового ринку», що у Луцьку, дуже просять про підтримку.

«Сьогодні їхня робота на цьому ринку не є простою. І клієнтів не так багато, як би хотілося. Ми зі свого боку максимально працюємо над тим, щоб покращити транспортне сполучення і залучити ще й приміський транспорт», – заначив мер.

Він наголосив, що, станом на сьогодні, вже розробили комплексну схему організації дорожнього руху із зупинками громадського транспорту та пішохідними переходами для того, щоб люди, які приїжджають на «Новий ринок» мали максимальні зручності для користування ним, а перевізники, які працюють на цьому маршруті мали можливість якісно виконувати свою роботу.

«Зі свого боку хочу попросити лучан підтримати цих підприємців. Якщо ви маєте можливість, заїдьте на «Новий ринок». Там є доволі великий вибір різноманітних товарів: продукти харчування, насіння, продовольчі товари, побутова хімія, одяг, взуття, запчастини до сільськогосподарської техніки, жива птиця і багато іншого. По-можливості, також буду заїжджати на ринок і купувати речі, які мені будуть необхідні, у цих підприємців, які чесно і порядно переїхали на нове місце», – пообіцяв міський голова.

Leave a Comment