Волинь Новини

У Луцькому міськрайонному суді почали розглядати справу Максима Кривоша (ФОТО)

8 квітня у Луцькому міськрайонному суді розпочали розгляд кримінальної справи Максима Кривоша, підозрюваного у вчиненні ряду злочинів.

Судові охоронці Волині забезпечили громадський порядок, – передає ІА Конкурент.

Варто зазначити, що підсудному інкримінують скоєння злочинів за кількома статтями, передбачених ч.1 ст. 258 (терористичний акт), ч.1, 2 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю та вибуховими пристроями), ст.348 (замах на життя працівника правоохоронного органу), ч.2 ст.147 (захоплення заручників) , ч.1 ст. 259, ч.1 ст.280, ч.3 289 та ст. 348 Кримінального кодексу України.

Оскільки судове засідання – з категорії резонансних, співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Волинській області вжили заходів, аби забезпечити повну безпеку та громадський порядок у судовій установі, не допустити прояви неповаги до суду, гарантувати безпеку усіх учасників судового засідання які прибули у якості свідків. До охорони та супроводу судового засідання задіяно резерв співробітників ТУ ССО Волині та підрозділ швидкого реагування ТУ ССО у Рівненській області.

Leave a Comment