Волинь Новини

Лікарі роблять усе можливе: відомо стан 13-річної волинянки, яка розбилася на мотоциклі

13-річна дівчинка, що постраждала у дорожньо-транспортній пригоді, що трапилась у селі Заболоття Ковельського району, наразі в стані середньої важкості.

Про це інформаційному виданню Волинські Новини повідомив головний лікар Ратнівської центральної районної лікарні Бегаль Михайло Григорович.

Зі слів фахівця, потерпіла знаходиться у реанімації. Проте сьогодні її планують перевезти у дитячу лікарню. Її стан середньої важкості. Лікарі роблять все можливе, щоб врятувати життя дівчинки.

Як розповіли в оперативно-диспетчерській службі КЗ «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», лікарі швидкої діагностували у постраждалої дівчинки перелом стегна, закриту черепно-мозкову травму, струс мозку та забій передпліччя.

Нагадаємо, що автопригода трапилася 7 квітня близько 16 години на вулиці Шевченка у селищі Заболоття. За кермом мотоцикла Vіper перебувала 15-річна місцева жителька. Дівчина, ймовірно, не впоралася з керуванням та врізалась у паркан. Внаслідок аварії водійка мотоцикла загинула на місці, а пасажирку доставили у лікарню.

Leave a Comment