Волинь Новини

Волинянка, яка втратила матір, другий місяць не може оформити допомогу

Мешканка Нововолинська, якій потрібно оформити допомогу у зв’язку з втратою годувальника (матері), не може взяти довідку в УЖК №1. Як розповідає, її посилають з одного кабінету в інший. Це триває уже другий місяць.

Про це повідомляє “Буг”.

Пані Тетяна говорить, що уже не знає до кого звертатися та не розуміє, чому таке відношення до простих людей.

Жінці потрібно надати довідку у пенсійний фонд. 24-го лютого вона прийшла в УЖК №1 (колишній ЖЕК №3), бо потрібно отримати довідку про перейменування ЖЕКу №4 в ЖЕК №3, адже там працювала її покійна мама. Однак працівники управляючої компанії відповіли, що не знають, як її видати.

“Я пішла назад у пенсійний фонд, де пояснила ситуацію. Дівчата зателефонували в УЖК і пояснили, як написати довідку, попросили видати її мені. Працівники управляючої компанії пообіцяли це зробити та сказали прийти забрати наступного дня”, – пригадує жінка.

Однак прийшовши в УЖК, там їй повідомили, що потрібен офіційний запит із пенсійного.

“Знову йду в пенсійний, беру запит і несу в УЖК 2-го березня. Але довідку ніхто не написав. Мотивували все тим, що дві працівниці на лікарняному і немає кому написати той папірець. Після скандалу, секретар мені сказала сісти і написати собі самій довідку. Я знову пішла ні з чим”, – розповідає Тетяна.

За тиждень вона телефонувала в УЖК і почула відповідь, що їй перетелефонують, як уточнять, чи довідку виписали. Однак дзвінка не було.

“Виплата за березень пропала. Сьогодні, 7-го квітня, знову йду в УЖК і питаю, чи написали довідку. Відповідь мене вбила: у нас померла головний бухгалтер і нема кому її написати. Це пройшло 6 тижнів і нема кому за цей час виділити дві чи три години часу, підняти архів і написати той папірець”, – обурюється жінка, яка вже не знає, що робити.

Тетяна додає, що в управляючій компанії сказали, що чекають, поки хтось прийде на місце головного бухгалтера.

“Хоча перший раз, як прийшла до головного бухгалтера за довідкою, вона сказала, що цим займається секретар, а не вона. Ось так працюють наші “ЖЕКи”! Вже так дістало таке відношення до простих людей!”, – додала наостанок пані Тетяна.

Жінка говорить, що через неотриману довідку вона вже втратила виплату допомоги за один місяць і побоюється, що так може пройти і пів року, поки вона буде чекати компетентних осіб, які випишуть потрібний документ.

Leave a Comment