Важливо Волинь Новини

У Луцьку перевезення пасажирів здійснюватиме фірма, керівник якої – громадянка РФ

У Луцьку призначили тимчасового перевізника на два маршрути – №32 і №23. Ним стало ТОВ «БЕСТ ЛЕНАД ГРУП». Співзасноник і директор цієї фірми – громадянка Росії.

Виконком Луцької міської ради призначив тимчасового перевізника на маршрут №23 «с.Рованці (церква) – Адреналін Сіті» – ТОВ «БЕСТ ЛЕНАД ГРУП», – передає ГІТ.

Також ТОВ «БЕСТ ЛЕНАД ГРУП» до проведення відповідного конкурсу і затвердження результатів буде тимчасовим перевізником на маршруті на маршрут №32 «Вересневе – с.Липини». Оголосили конкурс на цьому маршруті через те, що директор ТОВ «Фавоній плюс» оголосив про неможливість виконувати умови, і договір з цим перевізником розірвали за згодою сторін.

Ще один конкурс оголосили за маршрутом №12 «Єршова – Окружна».

Конкурси відбудуться 15 травня. Із новими перевізниками договори планують укладати терміном на п’ять років.

В умовах конкурсу на маршрут №32 зазначено: «Участь у конкурсі можуть брати міські автобуси категорії М3 класу I з екологічними показниками не нижче Євро-5». А в умовах конкурсу на маршрут №12 такої вимоги немає.

Згідно з даними пошукової системи youcontrol, ТОВ ТОВ «БЕСТ ЛЕНАД ГРУП» створене три місяці тому – 16 грудня 2020 року. Спочатку воно було зареєстроване в місті Києві за адресою: вул. Євгена Сверстюка, будинок 2А. Основний вид діяльності – пасажирський наземний транспорт міського та приміського сполучення.

А протягом 15-17 березня 2021 року підприємство перереєстрували в Луцьку за адресою: вулиця Даргомижського, 7.

Його директор і співзасновник (частка статутного капіталу – 1%) – громадянка Російської Федерації Надія Сергіївна Катаєва (зареєстрована у м. Санкт-Петербург).

Цікаво, що до 25 лютого 2021 року Надія Катаєва була одноосібним власником фірми із статутним капіталом 50 тисяч гривень. А вже 26 лютого її розмір частки знизився до 500 гривень (1%), а 49 тисяч 500 гривень (99%) перейшли у власність ТОВ «КРИШТОФ».

ТОВ «КРИШТОФ», яке тепер володіє 99% статутного капіталу ТОВ «БЕСТ ЛЕНАД ГРУП», створене майже 5 років тому – 29 квітня 2016 року. Його директор і повноправний власник – лучанин Павло Олександрович Філіпчук – вніс до статутного капіталу 1 тисячу гривень.

Павло Філіпчук став кінцевим бенефіціарним власником цієї фірми в червні 2020 року, до того (з грудня 2018 року) він був директором ТОВ «КРИШТОФ».

Основний вид діяльності ТОВ «КРИШТОФ» – друкування іншої продукції. Інші види –  діяльність посередників у торгівлі деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічними виробами; оптова торгівля іншими товарами господарського призначення; оптова торгівля деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням.

З липня 2016-го до лютого 2018 року ТОВ «КРИШТОФ» було зареєстроване в Рівному. Основним видом діяльності його тоді було – лісопильне та стругальне виробництво.

Юридична адреса ТОВ «КРИШТОФ» така сама, як і в ТОВ «БЕСТ ЛЕНАД ГРУП» – м. Луцьк, вул. Даргомижського, 7.

Нагадаємо, у неділю, 28 березня, на своїй сторінці у фейсбуці міський голова Ігор Поліщук повідомив, що в Луцьку з’явилися сім нових автобусів MAN A21 з екологічним стандартом Euro5. Він оприлюднив світлини автобусів, але не зазначив, хто їхній власник.

Leave a Comment