Важливо Волинь Новини

Батьки та вчителі школи на Волині звертаються із проханням до депутатів врятувати навчальний заклад

Вчителі та батьки школи у селі Секунь звертаються до депутатів Дубівської сільської ради з проханням допомогти врятувати навчальний заклад.

Закриття школи мотивують відсутністю коштів на утримання навчального закладу. Учнів обіцяють возити дорогою міжнародного сполучення у інший навчальний заклад. На сьогодні у школі села Секунь навчається 60 дітей, також в селі є 40 дітей дошкільного віку.

Представники ініціативної групи «Допоможіть відстояти школу!» надіслали в редакцію Волинь#infa лист-прохання до депутатів Дубівської сільради.

Повідомлення подаємо без змін:

“Шановні депутати Дубівської сільської ради. Ви всі мами, бабусі батьки. Невже вам стане краще жити коли вашими руками буде закрита наша школа. «Допоможіть відстояти школу!» Це крик душі батьків, учителів, учнів, всіх жителів села Секунь. Раніше школи відкривали, а нині закривають, мотивуючи тим, що немає учнів чи умов. Нашу школу теж вирішили закрити, не вистачає коштів на утримання навчального закладу. Учнів обіцяють возити дорогою міжнародного сполучення, ризикуючи життям дітей. Сьогодні в нашій школі навчається 60 дітей. В селі є 40 дітей дошкільного віку. Згідно закону такі школи мають право на існування. Чим завинили наші діти? Хіба тим, що живуть у селі? Просимо: допоможіть відстояти наш навчальний заклад!» Адже, якщо школу закриють, у села не буде майбутнього. Село без школи приречене на вимирання.”, – йдеться у повідомленні.

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Чи прислухаються депутати сільради до мешканців своєї громади? Деталі згодом.

Leave a Comment