Волинь Новини

Помер відомий волинський політик

Пішов із життя Євген Павлович Кліндухов. Викладач історії Нововолинського ВПУ №1, Відмінник освіти України, краєзнавець-дослідник, активний учасник і один з керівників українського просвітницько-культурного і національного відродження у Нововолинську, ексдепутат Нововолинської міської ради, автор багатьох книг. Про це на своїй сторінці у фейсбуці Нововолинський міський голова Борис Карпус.

Міський голова висловив щирі співчуття родині померлого.

Нагадаємо, минулого року Євген Павлович Кліндухов,  видав книгу «Будятичі – село княже і знакове». Задум написати виник у автора під час відзначення тисячоліття упокоєння князя Володимира Великогона на його малій батьківщині, саме в Будятичах у 2015 році. Як стверджує автор, саме в цьому селі ця велика історична постать народилася й провела свої дитячі роки.

Нововолинці у фейсбуці висловлюють щирі співчуття з приводу смерті Євгена Кліндухова. Власник фермерського господарства та ексдепутат Волинської обласної ради Юрій Єлева зазначив: «Таких мало. Не прогинався перед владою. Мав сміливість висловлювати свої думки. Мав мужність відстоювати свою позицію.Вічна пам’ять…

Зоряна Кузьмич додає, що «знаючи цю людину,можна сказати тільки хороші слова».

Вічна пам’ять!

Leave a Comment