Волинь Новини

Волинського чиновника можуть покарати за гучні гулянки в кабінеті

Державна екологічна інспекція України притягне до відповідальності начальника волинської екоінспекції Олександра Кралюка. Нагадаємо, у його робочому кабінеті періодично влаштовували гучні нічні гуляння. Одну з таких дискотек під відбірну російську попсу зняли на відео обурені мешканці сусідніх будинків.

Про це повідомляє інформаційне видання “Таблоїд Волині”.

У відповідь на запитання пресслужба голови Держекоінспекції Андрія Мальованого повідомила, що після скандалу розпочато службову перевірку. Андрій Мальований навіть викликав Олександра Кралюка для надання пояснень до Києва. Начальник ДЕІ у Волинській області не прибув та повідомив, що знаходиться на лікарняному.

Наразі прийнято рішення про порушення дисциплінарного провадження стосовно Олександра Кралюка. За його результатами будуть прийматись відповідні кадрові рішення.

Нагадаємо, у вівторок, 30 березня, у приміщенні управління Держекоінспекції у Луцьку влаштували вечірку. Згідно з розташуванням вікон, кабінет, з якого вночі доносилися звуки дискотеки, належить начальнику державної екологічної інспекції на Волині Олександру Кралюку.

Leave a Comment