Важливо Новини

Верховна Рада заплатила 20 млн грн за авіатаксі для Разумкова із Стефанчуком

рім заправки літаків, прайс витрат передбачає утримання членів екіпажу, метеозабезпечення, харчування на борту авіасуден держпідприємства «Україна», – повідомляє Главком

Управління справами апарату Верховної Ради 1 квітня уклало угоду з державним авіаційним підприємством «Україна» на організацію та виконання нерегулярних авіаційних перевезень офіційних делегацій на чолі з Головою Верховної Ради України або першим заступником спікера парламенту загальною вартістю 19,7 млн грн.

Про це повідомляє «Главком» з посиланням на систему ProZorro.

Державне авіаційне підприємство має в своєму складі один літак A-319-115 для здійснення безпосадочних польотів дальністю до 6500 км, один Ан-148-100В 115 (до 3500 км), один Ан-74ТК-300Д (до 2 600 км) та один вертоліт Мі-8МТВ-1 (до 700 км). Ці літаки та вертоліт мають спеціально облаштовані салони і відповідне обладнання для здійснення перевезень вищих посадових осіб.

Прайс витрат передбачає заправку літаків пальним, аеронавігаційне обслуговування маршруту, аеропортові збори, утримання членів екіпажу (оплата добових і проживання), метеозабезпечення, харчування на борту, стоянка в аеропортах посадки, комісійні та агентські збори та інші послуги.

Договір підписаний до 31 грудня 2021 року.

Як повідомляв «Главком», Державне управління справами уклало договір з державним авіаційним підприємством «Україна» на надання послуг з нерегулярних авіаційних перевезень літерними рейсами офіційних делегацій на чолі з президентом України Володимиром Зеленським загальною сумою 67,52 млн грн.

Раніше господарсько-фінансовий департамент секретаріату Кабінету міністрів України запланував перельоти повітряними суднами цивільної авіації прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля та інших вищих посадових осіб і делегацій на чолі з ними. Загальна вартість угоди – 15 млн грн.

Послуги надаватиме державне авіаційне підприємство «Україна». Повний текст читайте тут: https://glavcom.ua/news/verhovna-rada-zaplatila-20-mln-grn-za-aviataksi-dlya-razumkova-iz-stefanchukom-747222.html?fbclid=IwAR0dBuniJWTt9jC93NEki0jzX1IPdXuY7ZPE3lpfUoZdfGhId7NG46gK5L8

Leave a Comment