Важливо Волинь Новини

Скандал у екоінспекції на Волині: розповіли, що буде з керівником управління Олександром Кралюком

У Державній екологічній інспекції України розповіли, яких заходів вживатимуть до начальника екоінспекції на Волині Олександра Кралюка, який днями втрапив у гучний скандал.

Про це повідомляє ІА Конкурент.

Нагадаємо, у його робочому кабінеті періодично влаштовували гучні нічні гуляння. Одну з таких дискотек під відбірну російську попсу зняли на відео обурені мешканці сусідніх будинків.

Пресслужба голови Держекоінспекції Андрія Мальованого повідомила, що після скандалу розпочато службову перевірку. Андрій Мальований навіть викликав Олександра Кралюка для надання пояснень до Києва. Начальник ДЕІ у Волинській області не прибув та повідомив, що знаходиться на лікарняному.

Наразі прийнято рішення про порушення дисциплінарного провадження стосовно Олександра Кралюка. За його результатами будуть прийматись відповідні кадрові рішення.

Нагадаємо, у вівторок, 30 березня, у приміщенні управління Держекоінспекції у Луцьку влаштували вечірку. Згідно з розташуванням вікон, кабінет, з якого вночі доносилися звуки дискотеки, належить начальнику державної екологічної інспекції на Волині Олександру Кралюку.

Leave a Comment