Волинь Новини

На Волинь доставили шість тонн кисню, як його розподілять між лікарнями. Фото

2 квітня в область привезли шість тонн кисню необхідного для лікування хворих на коронавірус, – розповів Суспільному начальник управління охорони здоров’я Луцької міської ради Володимир Лотвін.

Доставлений кисень розподілили між двома медичними закладами, де лікують недужих на COVID-19. 3800 літрів кисню в тимчасовий інфекційний стаціонар, який діє при пологовому будинку, та 2200 літрів кисню в обласну інфекційну лікарню.

На Волинь доставили шість тонн кисню, як його розподілять між лікарнямиВолинська ОДА

2 квітня завод відновив потужності, однак не повністю. Ситуація з постачанням кисню залишається напруженою, – розповіла медична директорка обласної інфекційної лікарні Любов Серба.

Нагадаємо, внаслідок неполадок на АТ “Львівський хімічний завод” виникли проблеми з постачанням кисню в окремі медичні заклади області. Напередодні пацієнтів Волинської обласної інфекційної лікарні із важкою формою коронавірусної хвороби переводили в інші лікарні.

Одного з хворих, якого у вкрай важкому стані перевозили до обласного госпіталю, де лікують недужих на коронавірус, врятувати не вдалося. 57-річний чоловік впав у кому, згодом помер.

Leave a Comment