Волинь Новини

«Я не знаю що таке RIXOS», – Дарій Зажицький

У вересні 2020 року, саме в пік збору коштів нібито на пересадку кісткового мозку, лучанин Дарій Зажицький «відривався» біля басейну елітного готелю Rixos Sungate зі своєю дівчною Ольгою Сушик.

Відео, на якому видно, як важкохворий лучанин танцює, розважаючи свою половинку, показали у Instagram, – повідомляє ІА Волинські новини.

«Орієнтовна вартість курорту на одного, а їх було двоє, становить від 1500$. Інформація від людей, які там відпочивали. На даному відео наш океанський кит і його мила косатка чілять біля басейну на території готелю. Як ви вже, мабуть, зрозуміли, вересень 2020 року – це той період, перед та після якого, власне, і проводились збори коштів на лікування нашого важкохворого хлопчика», – йдеться у повідомленні.

Натомість 2 березня 2021 року під час розмови із журналістом Інформаційного агенства Волинські Новини Дарій Зажицький зробив вигляд, нібито не знає, що таке готель «Rixos» і ніколи не був у Туреччині.

«Що це таке Rixos? Я не знаю, що це таке», – знизав плечима лучанин, коли журналістка поцікавилась, чи правдивою є інформація, що шириться серед коментаторів у соціальних мережах.

Водночас ще тоді він зазначив, що не знає, що таке автосервіс «Детройт» і ніколи не брав автомобілів напрокат.

«Авто напрокат? Те, що в сторіс в інстраграмі? Ні, мені просто дали «поганяти», – відповів Дарій.

У розмові з тим же журналістом щодо ДТП Дарій наголосив, що не втрапляв у аварію, і що йому це смішно.

Leave a Comment