Волинь Новини

У Луцьку помер чоловік, який був серед евакуйованих з інфекційної лікарні

Помер 56-річний чоловік, якого з Волинської обласної інфекційної лікарні евакуювали в «ковідний» госпіталь в Боголюбах.

Про це в коментарі Громадському Інтерактивному Телебаченню повідомив син померлого Микола.

Нагадаємо, сьогодні до ГІТу звернувся лучанин Микола, який повідомив про те, що у Волинській обласній інфекційній лікарні закінчився кисень для хворих на коронавірус. Кисневозалежних хворих евакуйовують у «ковідний госпіталь», що в Боголюбах. Одного з пацієнтів – його батька не встигли довезти до реанімації. Кисень закінчився у ліфті. 56-річного чоловіка реанімували, після чого він втрапив у стан коми. Щойно повідомили про його смерть.

За словами лучанина, вчора, 31 березня, Волинська обласна інфекційна лікарня домовилася зі «швидкою» про те, щоб перевозити батька Миколи в Боголюби.

«Він був нетранспортабельний. Мова велася про перевезення ще раніше, але нас відмовляли в цьому. Чому затягнули? Чи недостатньо було балонів для перевезення? Наскільки я розумію, має бути чотири балони на одну людину. А йому дали один великий і ще один малесенький балон, якого мало вистачити від «швидкої» до самої реанімації, яка розташована на 6-му поверсі. Але в ліфті вже йому того кисню не вистачило», – переповідає лучанин Микола.

У четвер, 1 квітня, чоловік помер.

Leave a Comment