Волинь Новини

“Не бабуся, а золота рибка”: онкохворий лучанин, якому збирали гроші на лікування, відпочивав у Туреччині. ВІДЕО.

Як відомо, зовсім нещодавно у соцмережі сколихнула новина про лучанина Дарія Зажицького: відомі блогери почали говорити про шахрайство лучанина , якого побачили на відпочинку в Домінікані.

Нагадаємо, на своїй інстаграм-сторінці юнак опублікував допис, де дякує своїй бабусі за неочікуваний подарунок і обіцяє виправдати всі її сподівання. Він додав, що поїхав відпочивати, щоб зміцнити здоров’я і порадіти «білому світу» зі своєю дівчиною.

Тим паче, ще в листопаді хлопець просив допомоги – він збирав понад 40-50 тисяч доларів на операцію в Туреччині.

Утім, з’явилася ще одна інформація про те, як Дарій у вересні минулого року відпочивав у Туреччині, у дороговартісному готелі. Про це повідомили небайдужі в соцмережі Instagram, надавши відповідний  відеоматеріал.

“Вересень 2020 року ( приблизно 5-6 міс тому) Туреччина, курорт Rixos Sungate. Opієнтовна вартість курорту на одного ( їх було двоє) складає від 1500$. Інформація від людей, які там відпочивали та з мережі інтернет. На відео, Дарій зі своєю Олею на консультації, біля басейну на території готелю. Як ви вже, маубть зрозуміли, вересень 2020 року це той саме період, перед та після якого, власне і проводились збори коштів на лікування”, – йдеться у дописі.

 

До слова, чимало користувачів дискутували на цю тему у соцмережі Instagram.

“Не бабуся, а золота рибка”, – коментують охочі.

Leave a Comment