Важливо Волинь Новини

У громаді на Волині запровадили двотижневий карантин

Двотижневий карантин з 31 березня запровадили у Городищенській громаді Луцького району, до неї входить 21 село, – розповів заступник голови Городищенської територіальної громади Іван Пікун.

Посилення карантину в громаді запровадила комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Точної кількості хворих в громаді, говорить Іван Пікун порахувати не можуть, бо зі скаргами люди звертаються не тільки в місцеві медзаклади.

За попередню добу зареєстрували шість підтверджених випадків захворювання COVID -19. Карантин в Городищенській громаді триватиме до 13 квітня Ізвключно.

У громаді на Волині запровадили двотижневий карантинСуспільне Волинь

Загалом на території громади проживає майже 10 тисяч людей. Із 31 березня учні 10 шкіл громади навчаються дистанційно.

Працівники Городищенської сільської ради припинили прийом громадян. У місцевих магазинах покупців без масок не обслуговують. Суспільне побувало у громаді, поспілкувалося з місцевими жителями та дізналося, які ще карантинні обмеження діють у селах.

У перший день обмежень у Городищенській громаді зафіксували одне порушення правил карантину. У селі Бережанка було складено адмінматеріали на продавця магазину, – розповів заступник голови Городищенської територіальної громади Іван Пікун.

Leave a Comment