Волинь Новини

Покарав за п’янку: на Волині чоловік обмотав співмешканку дротом, тягнув по асфальту, а потім побив

На Волині чоловік, обмотавши дротом п’яну співмешканку, тягнув її по асфальту. Згодом він її ще й побив, нанісши кілька ударів в голову та живіт. При цьому чоловік і сам перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Про це стало відомо з вироку Маневицького районного суду Волинської області, – передає ІА Волинські новини.

Сталося це 13 грудня 2020 року в селі Прилісне. Волинянин знайшов свою п’яну співмешканку, з якою проживав близько десяти років, в чужому будинку. Жінка, яка була у нетверезому стані, не могла сама пересуватися. Тож чоловік вивів її на вулицю, обмотав електродротом та тягнув до свого помешкання асфальтованою дорогою. Внаслідок цього жінка отримала численні рани на шкірі.

Проте на цьому чоловік не заспокоївся. Притягнувши співмешканку додому, він захотів помститися їй за асоціальну поведінку. У літній кухні чоловік вдарив її ногою в живіт, а також наніс чотири удари кулаком в голову. При цьому він сам був п’яний. В результаті побиття потерпіла отримала важкі тілесні ушкодження, зокрема розрив сечового міхура та гематоми.

У суді обвинувачений повністю визнав свою вину, розповівши, що коли після побиття стан його співмешканки погіршився, викликали швидку, яка доправила її в лікарню.

Потерпіла, своєю чергою, не мала жодних претензій до свого співмешканця та все йому пробачила. Жінка вважала, що в інциденті є й її вина. Вона просила не призначати обвинуваченому покарання у виді реального позбавлення волі.

Суд врахував її прохання та реальний строк на п’ять років замінив трьома роками умовного терміну.

Leave a Comment