Волинь Новини

Волинські дорожники придбали два автомобілі за півмільйона

Волинські дорожники купили три автомобілі для поїздок у відрядження та обстеження шляхів. Служба місцевих автомобільних доріг в області в березні цього року підписала угоду з фірмою «Волинь-авто» на закупівлю машини «Kia Sportage Classic» за 569 тисяч гривень. Про це повідомляє видання Сила правди.

Раніше ж обласна Служба автомобільних доріг також купила два автомобілі «KIA» у тої ж фірми. Вартість обох машин склала 1,547 млн грн.

Державне підприємство «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області», яке підпорядковується Волинській обласній державній адміністрації, 10 березня уклало угоду з ПАТ «Волинь-авто» на купівлю автомобіля «Kia Sportage Classic». Замовник хотів придбати нову машину європейського виробництва та 2020 року випуску. До її комплектації мали входити: підігрів передніх та задніх сидінь, кондиціонер, Bluetooth, тканинна оббивка сидінь тощо. Окрім того, замовник просив гарантію на автомобіль терміном у 7 років, або 150 тис. км пробігу (в залежності від того, що наступить раніше).

Єдиним конкурентом «Волинь-Авто» було ТОВ «Богдан-Авто Луцьк», яке навіть не знижувало запропонованої замовником ціни. Відтак, переможцем стала перша фірма, яка продала автомобіль за 569 023 грн. Поставити машину вона має до кінця цього року.

У Службі місцевих автомобільних зазначають, що автівки купують для потреб підприємства. На ній планують їздити у відрядження у сезон активного ремонту доріг керівник та працівники.

Leave a Comment