Волинь Новини

Пасажири маршрутки, яка потрапила у ДТП у Луцьку, розповіли про обставини аварії

Один із пасажирів маршрутки №107, яка зіштовхнулася з вантажівкою у Луцьку, нині у палаті інтенсивної терапії. Пасажир сидів за водієм, – розповів заступник директора міської клінічної лікарні Андрій Смольянінов.

Загалом у маршрутці на момент зіткнення перебувало 15 пасажирів. Семеро з них отримали травми різного степеня важкості. У більшості – забої голови та грудної клітини, – передає Суспільне.

Одна із пасажирок, пенсіонерка Домна розповіла: сиділа в передній частині маршрутки. Момент зіткнення пам’ятає погано. Жінка травмувала голову, медики вже зашили рану, нині вирішують питання чи потребує пенсіонерка госпіталізації.

Одна людина – у реанімації: пасажири маршрутки розповіли про обставини ДТП

“Врачі заклеїли, зашили. Голова щось крутиться, але вона пройде, укола дали”, – розповідає жінка чекаючи на сина, який має приїхати до неї у лікарню.

Інша пасажирка, Роксолана Соколюк розповіла, що їхала на другому сидінні за водієм. Її рідні вже приїхали у лікарню.

“Маршрутка спускалася з моста і не пропустила камаз. І камаз влетів у маршрутку. Почуваюся зараз більш менш нормально. Болить рука, нога та хребет”, – каже дівчина.

Суспільне побувало на місці аварії. За кермом вантажівки перебував 46-річний водій. Його брат Петро Радзивелюк каже: як тільки дізнався про аварію, одразу приїхав.

“Його лікарі якраз оглядали. Шок у нього дуже великий, бо він спереживався, що люди”, – каже чоловік.

Нагадаємо, аварія за участі маршрутки та вантажівки з причепом трапилася 25 березня в обідню пору. Машини зіштовхнулися неподалік мосту. Від удару у маршрутки повилітали усі вікна. На місці працювали кілька катер швидкої допомоги.

Причину ДТП наразі з’ясовують правоохоронці.

Leave a Comment