Новини

Стало погано в амбулаторії: померла 28-річна жінка з коронавірусом

У Валківській центральній районній лікарні у Харківській області від ускладнень коронавірусу померла 28-річна жінка. Пацієнтка деякий час лікувалася вдома під наглядом сімейного лікаря, але коли її стан погіршився, її забрали до лікарні.

Про це повідомляє телеграм-канал “Люботин оперативний”, – передає ТСН.

28-річна жителька селища Манченки Харківського району захворіла на пневмонію. Хворобу молода жінка спочатку лікувала амбулаторно.

“У зв’язку з тим, що в Люботині за рік від моменту початку пандемії так і не відкрили стаціонар для хворих на CОVID-19, жителів з цією хворобою возять в лікарні Харкова, Валок і Богодухова. Однак останній тиждень і вони переповнені, тому Наталя лікувалася у сімейного лікаря в Манченківській амбулаторії, куди кожен день ходила своїм ходом на крапельниці. Там в денному стаціонарі капають хворих з пневмоніями”, – розповідають у телеграм-каналі.

Днями молодій жінці стало погано прямо в амбулаторії. Звідти її у важкому стані доправили до Валківської центральної районної лікарні. У медзакладі у молодої жінки виявили коронавірус. Кілька днів вона перебувала у лікарні, а учора, 24 березня, померла.

“Вона надійшла у важкому стані, одразу поклали у реанімацію на ШВЛ. У нашій лікарні ПЛР-тестом підтвердили COVID”, — прокоментував “Суспільному” головний лікар лікарні Богдан Носатов.

Поки що остаточну причину смерті жінки не озвучують. У померлої 28-річної Наталі залишилася мама.

Leave a Comment