Волинь Новини

За проведення лекцій про сортування відходів у міськраді на Волині заплатили 24 тис. гривень

У лютому цього року в Ковелі на базі восьми навчальних закладів провели освітній екологічний проєкт «Україна без сміття», який фінансується з міського фонду охорони навколишнього природного середовища.

Як інформувала місяць тому Ковельська міська рада, його основне завдання полягає в навчанні школярів правильно сортувати відходи, розподіляючи ресурсноцінні компоненти (папір, скло, метал, пластик) і органічні рештки, – передає Ковель медіа.

З їх керівниками та представниками, начальником управління освіти зустрівся заступник міського голови Віктор Жигаревич. Він подякував за підтримку, наголосив, що школа є ідеальним майданчиком для впровадження екологічної освіти, виховання, адже основні риси характеру особистості формуються у ранньому дитинстві.

За набори початківця, які складаються з трьох контейнерів, з міського бюджету витратили 10 тисяч 830 гривень, а за проведення лекцій про сортування відходів – 24 тис. грн.

Отримувачем коштів є ТОВ «Ноувейст Юкрейн», яке зареєстроване у місті Києві за адресою: проспект Голосіївський, 6. Засновницею цієї фірми є мешканка села Сунки Смілянського району Черкаської області Євгенія Аратовська.

Leave a Comment