Волинь Новини

У місті на Волині б’ють на сполох: значно збільшується кількість хворих на COVІD-19

Володимир-Волинська міська влада закликає усіх дотримуватись протиепідемічних рекомендацій Міністерства охорони здоров’я, оскільки останнім часом спостерігається значне збільшення кількості хворих на коронавірус серед жителів Володимир-Волинської громади.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці міста, – передає ГІТ.

Пишуть, що від сьогодні у школах громади розпочались весняні канікули. У тих навчальних закладах, а першочергово – у дитячих садках, які продовжують працювати, у закладах культури, в установах та організаціях міста планують посилити дезінфекційний режим.

Також повідомили, що міський голова та інші посадові особи наразі призупинено прийом громадян. Про відновлення особистих прийомів після покращення ситуації з рівнем захворюваності повідомлять окремо.

Окрім цього закликають керівників підприємств, установ та організацій громади, незалежно від форм власності, неухильно дотримуватися протиепідемічних заходів та рекомендацій, аби не допустити ще більшого загострення епідситуації.

Зазначимо, що в статистиці за минулу добу не вказали про випадки інфікування коронавірусом у Володимир-Волинському районі.

Leave a Comment