Волинь Новини

ВНУ співпрацюватиме з КП «Волиньприродресурс»

Волинський національний університет імені Лесі Українки співпрацюватиме з комунальним підприємством «Волиньприродресурс». Відповідний меморандум підписано 16-го березня.

На зустрічі були присутні ректор ВНУ імен Лесі Українки Анатолій Цьось, проректор з навчально-виховної роботи та комунікації Наталія Благовірна, директор КП «Волиньприродресурс» Анатолій Капустюк, декан географічного факультету Юрій Барський і викладачі факультету.

договірдоговір

«Для нас велика честь співпрацювати з таким підприємством. Дуже важливо, щоб наші студенти і працівники були поряд із виробництвом, практичною діяльністю. У нас класичний університет. Ми маємо фахівців у майже всіх галузях науки. Тому ця співпраця може бути дуже різносторонньою», – заявив Анатолій Цьось.

Декан географічного факультету Юрій Барський розповів про науковий потенціал факультету та можливості залучення студентів до спільної практичної діяльності.

договір

Сторони домовилися організовувати спільні заходи, сприяти співробітництву в практичних, прикладних, наукових й освітніх проєктах. Університет і комунальне підприємство співпрацюватимуть у напрямі обговорення якості наповнення освітньо-професійних програм, а наші студенти матимуть змогу проходити навчальну практику на підприємстві.

договірдоговір

Ректор Анатолій Цьось розповів про іміджевий напрям діяльності закладу вищої освіти, його промоцію та поширення брендованої продукції, запропонувавши Анатолієві Капустюку співпрацю і в цьому напрямі.

Leave a Comment