Новини

Ґвалтував щіткою і боїться за своє життя: страшні подробиці про підозрюваного у вбивстві дитини

Підозрюваний у зґвалтуванні й убивстві 7-річної Марії Борисової з села Щасливе на Херсонщині до цього скоїв 4 злочини.

Один із них характеризується особливою жорстокістю. Це стало відомо з вироку суду від 17 серпня 2000 року.

“Будучи в стані алкогольного сп’яніння, підозрюваний приніс щітку для чистки доїльних апаратів з метою заподіяння потерпілому тілесних ушкоджень. Підозрюваний ввів щітку в анальний отвір потерпілого. У результаті побиття та введення чужорідного предмета потерпілому були спричинені тяжкі тілесні ушкодження за критерієм небезпеки для життя в момент заподіяння”, – йдеться в документі.

В історії пошукових запитів на комп’ютері підозрюваного виявили численні перегляди сайтів з дитячою порнографією. А також він чіплявся до дітей у селі. Про це Gazeta.ua розповів начальник обласної поліції Олександр Прокудін.

“Як з’ясували, раніше були скарги жінок щодо його поведінки. В останній момент вони відмовлялися від своїх слів, тому що ж “живемо в одному селі”, тому що “коли вип’єш, таке буває”, – каже Прокудін.

Додає, що підозрюваний почав співпрацювати зі слідством. Стверджує, що був сильно п’яний. Від проведення слідчого експерименту відмовляється, оскільки побоюється за своє життя через можливу помсту односельчан.

Висновком ще однієї молекулярно-генетичної експертизи підтверджено, що сперма на одязі дівчинки співпадає з біологічними даними підозрюваного. Є попередні результати, що у квартирі, на ковдрі підозрюваного, також є ДНК Марії.

Leave a Comment