Волинь Новини

На Волині викрили порушників рибальства. ФОТО.

Як стало відомо, державні інспектори Волинського рибоохоронного патруля, спільно з інспектором відділу прикордонної служби «Самари», здійснили рибоохоронний рейд на водойми Самарівської громади Ковельського району.

Рейд провели 15 березня. Про це Район.Ратне повідомила пресслужба рибпатруля.

Так, на озері Оріхове, поблизу села Мале Оріхівське Самарівської ТГ (гідрологічний заказник «озеро Оріхівське») рибпатруль викрив три грубих порушення Правил рибальства. Так, троє громадян зловили рибу знаряддями лову, виготовленими зі сіткоснастевих матеріалів та не передбачених Правилами рибальства.

Завдяки оперативним діям працівників рибоохорони порушники не встигли завдати шкоди рибному господарству. На осіб склали протоколи про адміністративні правопорушення. Матеріали справ готуються до передачі в суд для притягнення порушників до відповідальності.

Пізніше на тій же водоймі викрили громадянина, що порушував Правила рибальства. На порушника складено адміністративний протокол.

З рибалками рибпатрульні провели роз’яснювальні бесіди, нагадали про заборону на лов риби у зимувальних ямах та закликали дотримуватись Правил рибальства.

До слова, волинський рибоохоронний патруль закликає громадян дотримуватись природоохоронного законодавства. У разі виявлення порушення – прохання терміново повідомляти за номером телефонної «гарячої лінії» відомства: (067) 360-78-40.

Leave a Comment