Волинь Новини

На Волині– новий керівник поліції. ФОТО.

Як стало відомо, тимчасово виконуючим обов’язки начальника відділення поліції № 1 (м. Любомль) Ковельського районного управління ГУНП у Волинській області призначили Василя Вікторовича Приймачука.

Новопризначений керівник народився 26 липня 1980 року у селі Олександрія Камінь-Каширського району. Про це пише Наше життя., передає Район. Любомль.

Освіту здобував у Національній академії внутрішніх справ, закінчив факультет кримінальної поліції. Трудову діяльність розпочав у Луцькому міськвідділі міліції на посаді оперуповноваженого.

Загалом має багатий досвід роботи у правоохоронній сфері області – на різних посадах як в обласному управлінні поліції, так і в Ківерцівському, Рожищенському, Турійському, Горохівському районах.

До слова, останнє місце роботи до переведення у Любомль – Горохівське відділення поліції № 2 Луцького райуправління. За словами Василя Приймачука, серед пріоритетних напрямків роботи, яким планує приділити першочергову увагу – превентивна діяльність, розкриття і розслідування злочинів, особливо з огляду на те, що район прикордонний.

Leave a Comment