Волинь Новини

У Луцьку на проспекті Відродження водії знищили газон

У Луцьку на проспекті Відродження водії, які неправильно паркувалися, знищили зелену зону.

Про це повідомляють луцькі муніципали.

На проспекті Відродження, 13 біля Луцького центру первинної медико-санітарної допомоги №2 муніципали впіймали чотирьох водії, які припаркувалися на газоні. Автомобілі залишили на зеленій зоні численні сліди від колес.

На чотирьох водіїв-порушників склали протоколи про адміністративні правопорушення передбачені ст. 152 КУпАП (штраф на громадян від 340 до 1360 грн).

Нагадуємо, що відповідно до п.2.5.5.1.7 Правил благоустрою міста Луцька на об’єктах благоустрою забороняється заправляти, ремонтувати, здійснювати заходи з догляду за транспортними засобами і механізмами на прибудинкових територіях, газонах, берегах річок, ставків, на пішохідних доріжках, тротуарах, у парках, скверах тощо, а також пересуватися транспортними засобами по тротуарах, пішохідних доріжках, газонах, квітниках, інших зелених зонах (луги, галявини тощо) міста та паркувати на них транспортні засоби.

1 коментар

  • “ВПІЙМАЛИ”!!! ВАУ!!!Ви журналістики, послуговуєтесь застарілими термінами. Вже минуло коли людей мали за звірину і ловили, тепер люди ше муні-дебілів упіймають за одне місце.
    Там же ОЧЕВИДЯЧКИ треба стоянку намощувати, щоб люди спокійно могли приїхати полікуватись… чи вам і муні-дебілам плювати на людей, – аби лиш за кусочок Газончика!!! можна було людей ОБДИРАТИ??? Годі грабіжницької країни!!! ГОДІ! Перемкніть свої мізки на сучасний – ЛЮДИНООРІЄНТОВАНИЙ лад!

Leave a Comment