Новини

Роман 8-річної моделі та 13-річного блогера: дідусем дівчинки виявився чиновник Верховної Ради

Дідусь восьмирічної моделі Мілани, чиї стосунки з 13-річним підлітком викликали в суспільстві шок, є чиновником парламенту України. Сергій Шумейко обіймає посаду головного консультанта секретаріату Комітету Верховної Ради з питань аграрної та земельної політики.

Про це повідомляє видання “Сегодня”.

Джерело повідомляє, що на одній зі сторінок Мілани в соціальних мережах, серед родичів, а саме в графі “дідусь” був зазначений Сергій Шумейко.

Дата народження чоловіка — 1962 рік.

Журналісти з’ясували, що людина з аналогічним ім’ям є чиновником апарату ВР.

Вони додзвонилися до Сергія Шумейка,  і той підтвердив, що восьмирічна Мілана його онучка.

На питання про те, як він ставиться до того, що відбувається навколо дівчинки і її 13-річного друга Паші, чиновник відповів: “Я не особливо цим цікавлюся, я не звертаю на це уваги. У неї є мати, у неї є своя якась думка”.

Нагадаємо, що мати 8-річної Мілани, чий роман з 13-літнім підлітком розбурхав Мережу, викликали на допит правоохоронці Київської обласної поліції. Втім, на ситуацію з дітьми також відреагував Уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба. За словами дитячого омбудсмена, контент, який поширюють Мілана з Пашею, може негативно відбитися на психоемоційному розвитку і мати руйнівний вплив на багатомільйонну аудиторію інших дітей.

Leave a Comment