Волинь Новини

#Лесині_люди робитимуть SWOT-аналіз для відомої будівельної компанії

Кафедра міжнародних комунікацій та політичного аналізу факультету міжнародних відносин реалізує спільний проєкт із ПрАТ «Луцьксантехмонтаж № 536». Деталі співпраці обговорили 11-го березня.

На зустрічі були присутні ректор Волинського національного університету імені Лесі Українки Анатолій Цьось, перша заступниця генерального директора ПрАТ «Луцьксантехмонтаж № 536» Ірина Патлашинська, декан факультету міжнародних відносин Антоніна Шуляк, завідувач кафедри міжнародних комунікацій та політичного аналізу Наталія Карпчук.

Проєкт «SWOT-аналіз інформаційних кампаній будівельної галузі України» для Приватного акціонерного товариства «Луцьксантехмонтаж № 536» реалізовуватиме кафедра міжнародних комунікацій та політичного аналізу ФМВ.

Ректор Анатолій Цьось запевнив, що наші працівники зроблять хороший SWOT-аналіз. «Щиро дякуємо, що ви допомагаєте Університету. Ми всі прекрасно розуміємо, що наш імідж залежить від співпраці з провідними успішними компаніями, як-от ваша. Робитимемо все, щоб це співробітництво було хорошим і всі домовленості виконувалися», – заявив він.

проєктІрина Патлашинська запевнила, що ПрАТ «Луцьксантехмонтаж № 536» націлене на конструктивну взаємодію з Університетом. «Дякуємо за довіру. Ви завжди можете на нас розраховувати. Ми друзі Волинського національного університету імені Лесі Українки. Націлені на хорошу співпрацю».

Відділ зв’язків із громадськістю

Leave a Comment