Волинь Новини

Через обвал мосту на Волині поліція відкрила провадження. Що відомо про травмованих

За фактом обвалу частини мосту у Володимир-Волинському районі поліція відкрила кримінальне провадження,  повідомили на сайті Нацполіції Волині.

“Йдеться про порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою особою, яка зобов’язана їх дотримувати”, – зазначили у поліції.

З п’яти травмованих під час обвалу мосту, троє, станом на 15 березня, знаходяться у лікарні. Двоє робітників від п’ятниці лікуються у відділенні травматології, їх стан стабільний, – розповіла телефоном генеральна директорка Володимир-Волинського територіального медоб’єднання Тетяна Ващук.

Ще одного травмованого перевели з відділення реанімації у хірургію. “Він теж уже стабільний. Забрали селезінку. Зараз показники покращилися, почуває себе краще”, – каже лікарка. Під час обвалу бетонної конструкції чоловік отримав закриту травму живота, зокрема, розрив селезінки та внутрішньочеревну кровотечу. В реанімації робітника підключили до апарату штучної вентиляції легень. після видалення селезінки пацієнту стало ліпше.

Leave a Comment