Волинь Новини

Завершили реконструкцію волинської лікарні. ФОТО

На Волині завершили реконструювати ще одне приймальне відділення невідкладної допомоги. Зокрема, приймальне відділення Ратнівської центральної районної лікарні готове до надання необхідної допомоги пацієнтам.

Слід зазначити, що реконструкція здійснювалася у рамках програми «Велике будівництво». Загальна кошторисна вартість проєкту становить 11,5 млн гривень. Фінансування робіт відбулося за кошти субвенції на приймальні відділення та співфінансування із місцевих бюджетів.

Оновлене приймальне відділення забезпечено сучасним обладнанням та створено всі умови для людей з особливими потребами. В рамках програми «EMERGENCY 2020» передбачено стандартне облаштування приймальних відділень екстреної допомоги з однаковим оформленням, зонуванням та обладнанням на всій території країни.

Відтак, у відремонтованому об’єкті функціонують кабінети ендоскопії, функціональної та ультразвукової діагностики, оглядові, пункти прийому громадян та відділення, які необхідні для якісної діагностики пацієнтів. Також у приймальному відділенні забезпечено заїзд для карети швидкої допомоги.

Джерело: Управління інформаційної політики та цифрової трансформації облдержадміністрації

Leave a Comment