Новини

Був другом батька: подробиці про підозрюваного у вбивстві семирічної Марії Борисової

Стало відомо, що чоловік, який може бути причетним до вбивства семирічної Марії Борисової з Херсонської області проживав неподалік від батька дівчинки, а також був знайомий із родиною.

Зараз чоловік підозрюється у вбивстві і зґвалтуванні дитини, передає кореспондент ТСН.ua.

За словами начальника поліції Херсонській області Олександра Прокудіна, чоловік залишив свої ДНК на мішку, в якому виявили бездиханне тіло малолітньої дівчинки. Повідомляється, що він спілкувався з батьками вбитої дитини. Глава поліції області також спростував чутки місцевих жителів про те, що правоохоронцями був затриманий невинний.

“Після того, як тіло Марії знайшли, і були відомі висновки експерта, кримінальне провадження змінили з вбивства дитини на вбивство, пов’язане з сексуальним насильством і згвалтування дитини”, — заявив він.

За словами Прокудіна, виключно за результатами експертиз, 14 березня було повідомлено про підозру 62-річному чоловікові, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Чоловік залишив місця позбавлення волі у 2005 році.

Начальник поліції також додав, що нещодавно підозрюваний притягався до адміністративної відповідальності. Чоловік жив поруч з батьком дитини, є його другом, і жив також на одній вулиці з убитою Марією Борисовою. У виданні також повідомили, що 14 березня чоловікові обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Слідство у справі вбивства семирічної дівчинки ще триває. Правоохоронні органи поки що не можуть дати точну відповідь, де весь цей час знаходилося тіло дитини.

Нагадаємо, що зниклу 7 березня в Херсонській області Марію Борисову шукали чотири доби. Тіло виявили в тому ж селі, де проживала дитина. Його помістили в мішок і заховали за старим сараєм. В ході розслідування правоохоронці допитали всіх жителів села, де жила дівчинка, кілька десятків людей пройшли детектор брехні.

Leave a Comment