Новини

Хвора на COVID-19 вчителька ходила на роботу

Як стало відомо, вчителька з підтвердженим коронавірусом проводила уроки в очному режимі у львівській школі №84.

Про це повідомив Едуард Крохмалюк у коментарі до публікації Львівської міської ради на Facebook щодо продовження роботи навчальних закладів (ред. – повідомлення про переведення шкіл на дистанційне навчання з’явилося пізніше).

“Шановна міська рада, доводжу до вашого відома, що в школі №84 хворіє вчитель випускних класів, яка на уроці всім учням повідомила, що у неї позитивний результат на ковід”, – зауважив Едуард Крохмалюк.

У цьому чоловік звинуватив мерію Львова і вважає, що це чиновники винні, що вчитель працював з коронавірусною хворобою у школі.

“Отже, ваше рішення призвело до того, що учні старших класів були під прямим ризиком заразитися небезпечною інфекцією. Відповідно, я маю повне моральне і юридичне право звернутися в службу правопорядку, захисті життя та здоров’я своєї дитини.

Наступний крок – це звернення в суд. Ви взяли на себе непомірну владу, яка вам не надана Богом. За хворобу і, не дай Боже, трагічне вирішення долі, будете відповідати особисто ви! Очікуйте колективних звернень. Готуйте гаманець і власну совість”, – додав мешканець Львова.

Згодом на сайті міської ради Львова з’явилося повідомлення про можливість переведення школярів на дистанційне навчання.

Leave a Comment