Волинь Новини

На Волині на коронавірус перехворіли ще 34 працівники лікарні

Як стало відомо, на засіданні постійної комісії міської ради з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій обговорили заходи у боротьбі з поширенням COVID-19, здійснені працівниками комунального підприємства «Рожищенська багатопрофільна лікарня».

Про це повідомили на сайті Рожищенської громади.

За словами головного лікаря медзакладу Віктора Редзія, в інфекційному відділені розмістили 50 ліжок для госпіталізації хворих із підозрою на COVID-19, крім того, використали шість основних ліжок відділення анестезіології та інтенсивної терапії. Приймальне відділення працює в режимі повної готовності до прийому хворих на коронавірусну інфекцію.

За весь період поширення коронавірусної інфекції 720 особам провели експрес-тести на COVID-19. До Волинського обласного лабораторного центру направили 927 зразків матеріалу для проведення ПЛР-дослідження, з них 48 зразків – від контактних осіб, в тому числі медичних працівників.

«У Рожищенську лікарню госпіталізували 658 людей із підозрою на COVID-19, серед яких 301 лабораторно підтверджених хворих. 21 хворого переводили на лікування до обласних установ, на жаль, 10 людей померли від COVID-19. Станом на 4 березня цього року одужало 287 осіб», – розповів Віктор Редзій.

До слоава, головний лікар повідомив, що серед медичних працівників КП «Рожищенська багатопрофільна лікарня» зареєстрували 34 хворих. У жодному із випадків, у яких уже завершили розслідування, не встановили прямого зв’язку захворювання працівника із виконанням його професійних обов’язків.

Leave a Comment