Волинь Новини

Вихованці одного з волинських дитсадків відвідали пожежну частину

Дбати про безпеку дітей, навчати їх правильно поводити себе в екстремальних ситуаціях – актуальне завдання для всіх дорослих, адже діти – майбутнє нації. Зі свого боку працівники Ковельського міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Волинській області докладають максимальних зусиль, щоб попередити виникнення надзвичайних подій за участю молодого покоління.

Зокрема, здійснюють активну інформаційно-роз’яснювальну роботу, зокрема, в закладах освіти; влаштовують для дітлахів пізнавальні екскурсії; спілкуються про створення безпечного середовища для дітей з батьками та педагогами; а також долучаються до інших активностей за участю малечі, – передає видання “Про Ковель“.

Так 10 березня 2021 року до 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Ковель завітали вихованці “Навчально-виховного комплексу “Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 7 – ЗОШ 1 ступеня” міста Ковеля.

Під час зустрічі дітям розповіли, що таке «пожежа», які причини її виникнення та до яких наслідків можуть призвести вогневі випадки. Співробітники ДСНС нагадали про небезпеку ігор із сірниками, запальничками та іншими небезпечними предметами які можуть спричинити велику пожежу.

Найбільше діткам сподобався огляд техніки та устаткування. Вихованці мали змогу надягнути на себе захисний одяг та спробувати себе у ролі справжнього пожежника.

Leave a Comment