Волинь Новини

У Нововолинську масово звільняються лікарі?

Чи справді масово звільняються медики з Нововолинської ЦМЛ? Відповідь на це та інші гострі запитання дав у відеозверненні до мешканців шахтарського міста нещодавно призначений тимчасовим виконувачем обов’язків директора НКП «Нововолинська центральна міська лікарня» Олег Шипелик.

Про це пише газета Волинь.

Щодо подальшої діяльності лікарні, то триває планомірний процес підготовки підписання договорів з НСЗУ. Більше того, тепер їх має бути більше, що дасть можливість отримати закладу кращу перспективу для розвитку.

Як повідомив пан Олег, останнім часом у ЗМІ поширюються чутки про нібито масове звільнення лікарів з їхньої медичної установи та загрозу підписання контрактів з Національною Службою здоров’я України через звільнення попереднього керівника Андрія Сторонського. Цю інформацію Олег Шипелик назвав неправдивою.

Лікарня повинна змінюватися відповідно до викликів сьогодення, в тому числі конкурентних.

Він заявив, що з початку року в нововолинській медичній установі, справді, від початку нинішнього року написали заяви на звільнення шість лікарів пенсійного віку, які ще працювали. І двоє – останнім часом: це – Андрій Сторонський і він сам з попередньої посади завідувача урологічного відділення. Щодо подальшої діяльності лікарні, то триває планомірний процес підготовки підписання договорів з НСЗУ. Більше того, тепер їх має бути більше, що дасть можливість отримати закладу кращу перспективу для розвитку.

Новий очільник (т.в.о.) вважає, що лікарня повинна змінюватися відповідно до викликів сьогодення, в тому числі конкурентних. Сказав, що не оминути їм і кадрових змін, будуть залучатися на нові посади молоді спеціалісти. Наостанок заспокоїв усіх, хто користується послугами Нововолинської центральної міської лікарні й висловив впевненість, що при підтримці міської влади, народного депутата і свідомих представників бізнесу й плідній співпраці з ними колективу медпрацівників вдасться справитися з усіма нинішніми й майбутніми проблемами.

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment